Com cada any, per aquestes dates, arriba l’inici d’un nou curs escolar. Un inici de curs que no s’ha de quedar, només, en l’anècdota d’uns quantes campanyes publicitàries o un simple “tornar a la rutina”. Comencem el curs escolar 2015-16.

Sempre que parlem de començar alguna cosa, implícitament, parlem d’iniciar, d’estrenar, d’encetar, d’obrir, en definitiva, de fer alguna cosa nova i de fer-la amb ganes i il·lusió.

 

I és amb aquesta il·lusió de començar, d’estrenar les sabates, l’estoig o la motxilla, amb la que la comunitat educativa de l’escola Eduard Toda ens volem retrobar. Durant l’estiu hem gaudit d’unes vacances que, més enllà dels simple repòs i oci, han estat un trampolí que ens han de fer saltar més alt.

Així doncs, amb la il·lusió però també amb l’empenta d’aquest salt volem seguir avançant amb tots vosaltres, alumnes, pares, mares, mestres i personal per fer de la nostra escola (l’escola de tots) una escola una mica millor.

Des de l’equip directiu us volem animar a mirar endavant i saltar ben alt: per aprendre, per conviure, per créixer, per entendre i per ser feliços.

La directora,
Rosa Ma. Boqué.

Altres