Ahir 29 de gener, el Sr. Xavier Robert, de l’Associació Cultura i Solidaritat de Reus i responsable de la 'Comissió pro bust Eduard Toda per a la ciutat de Reus', juntament amb el Sr. Jaume Massó, president del Centre de Lectura, i la Sra. Dolors Sardà, regidora d'ensenyament i política lingüística de l'Ajuntament de Reus, ens van fer entrega d'una còpia del bust d'Eduard Toda que es troba a la Biblioteca Museu Víctor Balaguer de Vilanova i la Geltrú. Una rèplica en bronze d'aquest mateix bust va ser col·locada a la façana del Museu Vilaseca del Raval Santa Anna.

 

Benvolgudes famílies,

Us informem que avui dilluns dia 5 de novembre s'ha iniciat el procés de renovació del consell escolar. Tota la informació la podeu consultar a la cartellera del costat de direcció.

Les dates més destacades són:

- El 5 de novembre: Publicació del cens.

- Del 6 al 8 de novembre: Reclamacions al cens.

- El 16 de novembre: Presentació de candidatures per formar part del consell escolar.

- El 28 de novembre: Votació sector mares i pares a la sala de reunions (Horari de 9 a 13h i de 15 a 16:30h). Cal portar DNI o NIE.

Comptem amb vosaltres!

El passat 23 d’abril vam celebrar la diada de Sant Jordi. Al matí, tota l’escola va anar a visitar la parada de llibres que havia muntat l’AMPA i alguns cursos van realitzar diversos tallers: teatre, punt de llibre, careta del drac…

A la tarda, tots els i les alumnes de l’escola van sortir al pati i els companys i les companyes de 4t A van representar la llegenda de Sant Jordi. Seguidament, l’AMPA va fer entrega dels premis del concurs literari. Per acabar d’arrodonir la tarda, vam ballar al pati tots plegats!

La setmana passada, els/les nostres alumnes de 6è van anar de colònies a la Finca Prades. Allà han pogut gaudir de les muntanyes i els boscos frondosos de Prades , en contacte ple i exclusiu amb la naturalesa, en un lloc privilegiat i amb bonics paisatges. Han realitzat un munt d’activitats a l’aire lliure i han gaudit molt. A continuació podeu veure un resum de tot el que van fer els nostres alumnes en els dos dies que van estar a la Casa de colònies. Agrair a la mestra Laura Lasheras la gravació dels vídeos i el muntatge!

Fes clic a "Llegeix més..." per veure els vídeos.

Els nens i les nenes de primer i segon vam anar a veure l'obra de teatre Sleeping Beauty, que és la Bella Dorment en anglès.

Ens va agradar molt perquè cantaven cançons que hem après a les classes d'anglès i vam poder cantar i ballar.

Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé!

Text escrit per alumnes de 2n

Altres